English Nederlands
Thuis Hobby Werk spam Code WWW
HPV bloem Go Geo caching Choir NS

Logrollen

 
Log Micro Example

Als u fotokokertjes als geochaches gebruikt, weet u dat daar geen ruimte in is voor een logboek. U zult waarschijnlijk stroken papier in het kokertje stoppen om de mogelijkheid tot loggen te geven. Een gratis sjabloon voor micro logrollen in PDF. U kunt de waypoint code en de naam van de cache invullen op de lijntjes.

Het is ook mogelijk om een gepersonaliseerd bestand te maken. Daarbij kunt u de waypoint code opgeven, heeft u twee regels voor de naam beschikbaar en kunt u aan de zijkant van de strook een opmerking plaatsen, bijvoorbeeld als opdracht in een serie.

Waypoint:
Naam 1:
Naam 2:
Opmerking:
 

Vul het formulier in voor de gepersonaliseerde logrol. Als u het formulier verzend, wordt u doorverwezen naar paypal, waar u de €3,95 voor deze logrol kunt betalen, ook als u geen paypal account heeft. Als u betaalt heeft krijgt u vrijwel onmiddellijk, per e-mail de PDF opgestuurd. Deze PDF kunt u zo vaak als u wilt afdrukken en gebruiken voor uw caches.

Let goed op dat u de velden foutloos invult. Voordat u op de "Koop nu!"-knop drukt. Door de geautomatiseerde verwerking is het niet mogelijk achteraf nog correcties door te voeren. Er is een voorbeeld beschikbaar voor Wolfje Spelen, waar u kunt ziet wat u krijgt.


Share and Enjoy: del.icio.us Reddit digg Furl Spurl NewsVine Smarking Ma.gnolia Wists Simpy TailRank co.mments YahooMyWeb blinkbits BlinkList blogmarks connotea De.lirio.us Fark feedmelinks LinkaGoGo Netvouz RawSugar scuttle Shadows

HPV bloem Go Geo caching Choir NS
Thuis Hobby Werk spam Code WWW

Toni Cornelissen
1 januari 1970
toni@dse.nl
Lid van de Technetium groep
Daily horoscope StatCounter NetStat W3C Validator